Binnenlandse verhuizingen

Vroeg of laat krijgen we er allemaal wel eens mee te maken. Als een familielid of vriend u vraagt hem of haar mee te helpen inpakken en sjouwen. Of... als u zelf moet verhuizen!
Bijvoorbeeld uw eerste woning als u gaat trouwen of samenwonen. Maar ook later als u naar uw tweede of derde woning verhuist. Zelf verhuizen blijft een inge-wikkelde en tijdrovende klus. U moet ruimschoots van te voren zaken plannen en organiseren, vervoer en familie of vrienden regelen.
Daarnaast moet u zich ook nog bezig houden met het inpakken van uw huisraad en het demonteren en monteren van kasten, bedden en andere grote meubelstukken. Kortom verhuizen blijft een vervelend, tijdrovend karwei.

Echter niet voor onze goed opgeleide en getrainde verhuisteams. Voor ons is verhuizen dagelijks werk, wat wij dan ook perfect beheersen. Uw verhuizing is bij ons in goede handen! Zo kunnen wij onder andere zorg dragen voor:

  • Demonteren en monteren van bedden, kasten en andere grote meubelstukken
  • Afnemen van lampen of gordijnen
  • Professioneel verpakken van kwetsbare goederen
  • Tijdelijk opslaan van uw goederen in onze beveiligde geconditioneerde meubelopslag
  • Vakkundig vervoeren van een piano of vleugel
  • Verplaatsen van brandkasten, machines en high-tech machines
  • En nog veel meer……….
Alle goederen komen op de plaats te staan waar u dat wenst!

Wij stellen verhuisdozen gratis ter beschikking, evenals inpakpapier en etiketten. De dozen worden ruimschoots van te voren bij u thuis gebracht en later op uw nieuwe adres weer opgehaald. Uiteraard gebruiken wij bij verhuizingen de modernste apparatuur. Zo hebben we speciale verhuisliften, tot 30 meter hoog, die verhuizingen van flatwoningen, appartementen of oude herenhuizen perfect mogelijk maakt. Onze auto's zijn allemaal luchtgeveerd, zodat uw spullen ook tijdens het transport niet beschadigd raken.
En stel dat u het echt niet meer weet, dan beschikken wij ook nog over laadkranen voor lasten tot 5000 kg.! Alle verhuizingen zijn standaard verzekerd volgens de Algemene Voorwaarden voor Verhuizingen van de Erkende Verhuizers.