Bedrijfsverhuizingen

Voor de verhuizing van uw kantoor of bedrijf dient u aan uw verhuizer extra hoge eisen te stellen. Niet alleen omdat zo'n verhuizing meestal omvangrijker is dan gebruikelijk, maar ook om te voorkomen dat uw werkzaamheden langer dan absoluut noodzakelijk stagneren. Kies daarom voor een specialist. Voor een verhuizer met ruime ervaring die u probleemloos in uw nieuwe bedrijfsruimte installeert, kiest u voor C. Pot Verhuizingen.

Vooraf vindt er een grondige opname plaats van de uit te voeren werkzaamheden. Er wordt gekeken naar de logistieke mogelijkheden en er wordt een planning gemaakt om de verhuizing met zo min mogelijk overlast binnen een zo kort mogelijke periode uit te voeren. En aangezien de veiligheid van uw en onze mensen voor ons van het grootste belang is zijn al onze verhuizers VCA of zelfs VCA-2 gecertificeerd!

Indien u er voor kiest om de persoonlijke bescheiden of archieven zelf in te pakken stellen wij verhuisdozen, archiefbakken en rolcontainers ter beschikking. Indien er tijdelijke opslag van goederen nodig is, is C. Pot Verhuizingen uw partner. Dit geldt eveneens voor archiefbeheer en archiefopslag. Uitgerust met professionele materialen pakken onze mensen de zaken aan. Wij beschikken over verhuisliften, computerboxen en speciaal ingerichte luchtgeveerde verhuiswagens eventueel voorzien van autolaadkraan voor machines en brandkasten. Precies op de afgesproken tijd en plaats staat alles klaar voor gebruik. U kunt meteen weer aan de slag.

Na de verhuizing maken wij op verzoek nog graag een afspraak om de verhuizing door te spreken. Wat er allemaal goed ging en wat misschien nog beter had gekund... Want voor ons zijn relaties belangrijk. Ook na uw verhuizing.

 

 

Machine- en brandkastenvervoer

Mede door de van oudsher aanwezige schoenenindustrie in de omgeving van Waalwijk is C. Pot Verhuizingen al jarenlang expert op het gebied van zware goederen.
Door onze speciale machine transporteurs zijn wij in staat om niet alleen de kantoren en archieven te verhuizen maar ook de werkplaatsen en magazijnen goed en snel te verplaatsen. Voor uw complete verhuizing heeft u maar een partner nodig: C. Pot Verhuizingen

 

 

Archief opslag

Voor veel bedrijven zijn archieven vaak dure ruimten die beter anders gebruikt kunnen worden. Vaak door wettelijke verplichtingen moeten dossiers jaren bewaard worden. C. Pot Verhuizingen kan voor u de opslag of zelfs het gehele archiefbeheer verzorgen.

Archief oplag of beheer uitbesteden aan C. Pot Verhuizingen heeft verschillende voordelen:

• Economischer gebruik van ruimte

• Optimale beveiliging van uw documenten tegen inbraak, brand en wateroverlast

• Goedbereikbaarheid door toegangscontrole systeem

• Duidelijk inzicht in de jaarlijkse archiefkosten