Over ons

Onbezorgd verhuizen. Dat is de garantie die C. Pot Verhuizingen biedt aan zakelijke, institutionele en particuliere opdrachtgevers. Met vakmanschap en zekerheid als kenmerk. Geen kwestie van mankracht, maar van doordacht handelen. Alles bij elkaar opgeteld is dàt de meerwaarde van ruim honderd jaar ervaring. Vroeg in de ochtend een complete inboedel op transport naar de nieuwe woning. Einde middag ‘instap-klaar’ voor het gezin. Privé-eigendommen en medische voorzieningen voor vijftig ouderen uit een zorginstelling, staan dezelfde dag nog in de nieuwbouw klaar voor gebruik. Gestoffeerd, schoon en bedden gedekt. Tussen vrijdagmiddag 17.00 en maandagochtend 08.00 uur een volledig ingericht kantoor -inclusief apparatuur- verplaatsen naar de nieuwe locatie. Geen verlies aan productiviteit of overuren. Waar opdrachtgevers huizenhoog opzien tegen de klus, bewijst de erkende verhuizer betrokkenheid. Want afspraak is afspraak.

 

Dit zijn een paar voorbeelden van de allround dienstverlening. Stuk voor stuk aandachtspunten voor het professioneel ontzorgen van opdrachtgevers. Precies zoals de opdrachtgever vooraf overeenkomt. Een all-inlcusive pakket met techniek en schoonmaak of alleen het transport. De garantie staat. Geen discussie.

 

 
Flexibiliteit

De meer gecompliceerde opdrachten. Dat is waar een professional naar zoekt. Nergens komt het probleemoplossend vermogen van de erkende verhuizer beter tot zijn recht. Want snel opschalen na een calamiteit, lukt alleen dankzij de ongekende flexibiliteit van een traditioneel familiebedrijf. Schouders eronder, vandaag nog. Niet schuiven met verantwoordelijkheden maar doen. Omdat het werk altijd meer behelst. In de zakelijke dienstverlening geldt bedrijfsmatige opslag en archiefbeheer als aanvullende werkzaamheden. “We kunnen alles en doen ook bijna alles”, is de stelregel van de vierde generatie Pot.   

 

Vanuit het verleden van de Langstraat, is ook het verhuizen van zware machines bekend terrein. Dit tekent de diversiteit. Wat de aard van de opdracht ook is, de werkwijze blijft gelijk. Na een vrijblijvende inventarisatie volgt een kostenbegroting. Na overeenstemming is één contactpersoon verantwoordelijk voor de uitvoering.

 

 
Ervaring

Meer dan honderd jaar ervaring in het vak. De markt is dun bezaaid met verhuizers die al sinds 1910 actief zijn. Wat de waarde van deze lange geschiedenis is, blijkt in de praktijk. Om te beginnen met de garantstelling voor de opdrachtgever. Daarnaast uit de beschikbaarheid van specialisten uit internationale netwerken voor alle facilitaire diensten in huisvesting. Wie zo lang op het speelveld staat, kent het spel en regels. Dit geldt voor grensoverschrijdend transport, maar ook voor de boedellijst waar verschillende landen eigen regels op nahouden. De wet- en regelgeving kent geen verrassingen  voor de verhuizers uit Waalwijk. Dit versnelt het project en minimaliseert het risico.  

 

De verhuizer van nu is geen dozenschuiver. Het is een vakman -vaak met meer dan twintig dienstjaren op naam- die over de nodige technische bagage beschikt om kwetsbare elektronica en grote meubelstukken te (de-)monteren. Nog belangrijker: sociaal vaardig is, altijd beheerst blijft en begrip toont voor alles wat de opdrachtgever dierbaar is.    

 

Dat wij gewaardeerd worden door onze klanten blijkt wel uit onze referenties. Gemiddeld worden wij gewaardeerd met een rapportcijfer 8,9. Hier zijn we dan ook met recht trots op. Klik hier om onze referenties te lezen of om zelf een recensie te plaatsen.

 

 
Kwaliteit

De kwaliteit van een regulier verhuisbedrijf blijkt achteraf. C. Pot Verhuizingen geeft de voorkeur aan zekerheid vóóraf. Dit is gebaseerd op het voldoen aan de strengste normeringen die de branche kent: Erkend Verhuizer ISO 9001, ISO 14001 en VCA**. De algemene voorwaarden zijn bovendien opgesteld conform richtlijnen van de Consumentenbond. Alle medewerkers zijn ter zake kundig, relevant gediplomeerd en goed gemotiveerd. Bovendien beschikt iedereen die voor C. Pot Verhuizingen werkzaam is per definitie over een recente VOG.  Daarnaast zijn binnen de onderneming alle hulpmiddelen voor professionele verhuizingen (groot- en kleinschalig en inclusief eigen transport) beschikbaar.

 

Garantie geven op kwaliteit is een unicum. Daarom doet Pot het standaard. Ten eerste omdat het vertrouwen in eigen kunnen groot is. Ten tweede omdat de opdrachtgever altijd mag rekenen op optimale kwaliteitszorg. Dit reikt zo ver, dat elk bestanddeel van de inboedel nagenoeg onvoorwaardelijk (max. € 100.000,-) verzekerd is tegen schade.