Binnenlandse verhuizingen

Vroeg of laat krijgen we er allemaal wel eens mee te maken. Als een familielid of vriend u vraagt hem of haar mee te helpen inpakken en sjouwen. Of... als u zelf moet verhuizen! Bijvoorbeeld uw eerste woning als u gaat trouwen of samenwonen. Maar ook later als u naar uw tweede of derde woning verhuist. Zelf verhuizen blijft een ingewikkelde en tijdrovende klus. U moet ruimschoots van te voren zaken plannen en organiseren, vervoer en familie of vrienden regelen. Daarnaast moet u zich ook nog bezig houden met het inpakken van uw huisraad en het demonteren en monteren van kasten, bedden en andere grote meubelstukken. Kortom verhuizen blijft een vervelend, tijdrovend karwei.

Echter niet voor onze goed opgeleide en getrainde verhuisteams. Voor ons is verhuizen dagelijks werk, wat wij dan ook perfect beheersen. Uw verhuizing is bij ons in goede handen! Zo kunnen wij onder andere zorg dragen voor:

 

 

 

Internationale verhuizingen

Door jarenlange ervaring en door ons uitgebreide netwerk met collega verhuizers over heel de wereld kunnen wij elke verhuizing aan. Verhuizingen binnen Europa met verhuisauto’s van C. Pot Verhuizingen is meer regel dan uitzondering. Voor intercontinentale verhuizingen maken wij gebruik van rederijen en vliegtuigmaatschappijen. Alle mogelijkheden zoals bij de binnenlandse verhuizingen kunnen wij ook voor wereldwijde verhuizingen aanbieden.